Hi, ik ben Marjolein Bal

Welkom op deze pagina! Hier krijg je een inkijkje in mijn professionele reis en vaardigheden. Ontdek mijn projecten en leer meer over mijn achtergrond en expertise.

Over mij

Mijn skills & prestaties

Bekijk hier een overzicht van mijn unieke vaardigheden en prestaties. Samen met mijn opleidingen vormt dit de basis van mijn expertise.

Webdesign
0 %
Online vindbaarheid
0 %
Social Media
0 %
Branding & design
0 %

2022 - 2023

Zelfstandig Ondernemer MKB

Eindelijk is mijn droom uitgekomen, ik ga ondernemen! Maar om te beginnen… heb je natuurlijk een ondernemingsplan nodig. Om even al mijn kennis op te frissen heb ik een thuisstudie gedaan, over zelfstandig ondernemen.

2016 - 2020

Ondernemerschap & Retailmanagement Bachelor Entrepreneurship

Ik wist altijd al dat ik ondernemer wilde worden, maar in welk vak? Tijdens deze HBO opleiding heb ik kennis opgedaan van alle facetten van het ondernemerschap. Ook heb ik hier mijn passie ontdekt voor online marketing.

2013 - 2016

Manager Handel & Logistiek Supervisor

“Dat had ik niet verwacht van een meisje”, juist daarom koos ik voor totaal wat anders. En wat bleek? Ik vond mijn roeping in ‘handel’.

Afgeronde projecten
1 +
Tevreden klanten
0 +
Jaren ervaring
0 +
Uren ondernemerschap
0 k

Portfolio

Mijn projecten

Bekijk hier een aantal van mijn projecten, waar ik mijn creativiteit en vaardigheden heb ingezet.

Mijn ervaringen

Hier staan enkele werkervaringen van de afgelopen jaren. Mijn werkleven begon op mijn 12e met diverse bijbaantjes, en sindsdien heb ik nooit meer stilgezeten. Voor een volledig overzicht nodig ik je uit om mijn LinkedIn-pagina te bezoeken.

Mijn klanten

Hieronder staan enkele bedrijven die onderdeel zijn van mijn klantenkring bij MUZE Marketing Solutions. Mijn klanten zijn ware ambassadeurs en sluiten aan bij mijn waarde en normen. Ik ben dan ook trots op deze relaties.

Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Hallo, waar kan ik je mee helpen?