The story of

Het verhaal van MUZE Marketing Solutions

MUZE Marketing Solutions is een online marketingbureau in Bergen op Zoom en is opgericht op 1 maart 2023. De naam MUZE sluit goed aan bij de missie, om een ware inspiratiebron te zijn voor het online succes van andere ondernemers. Alle facetten van online marketing komen aan bod, zo kan je voor webdesign, online vindbaarheid, social media, maar ook voor promotie hier terecht.

Over medewerker

Marjolein Bal

Hi! Wat leuk dat je de tijd neemt om een kijkje te nemen op deze pagina. Dan vertel ik je graag wat ik belangrijk vind in het leven en wat mijn doelen zijn.

 

Aangekomen op de middelbare school, wilde ik graag havo gaan doen, maar ik werd helaas op mavo geplaatst. Vanaf dat moment was mijn grote doel “ik ga hoe dan ook een HBO diploma halen, welke paden ik ook moet bewandelen”. En dat is mij gelukt!

 

Dus wat was het volgende doel? Ondernemer worden natuurlijk!

Zo begint dan ook het verhaal van MUZE Marketing Solutions.

Het ontzorgen van ondernemers en het creëren van een waardevolle klantbeleving geeft mij ontzettend veel energie. Door de jaren heen heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in de online marketing en nu ga ik anderen helpen hun online customer journey op de rails te krijgen.

In mijn vrije tijd ga ik graag wat doen met vrienden, een stukje rijden op de motor of natuurlijk spelen met Bay-Lee.

HBO Ondernemerschap – Community Entrepreneurship

Bay-Lee

Wat is Bay-Lee onwijs blij dat zij kantoorhond mag zijn! De hele dag aandacht, onder werktijd slapen, spelen en extra snoepjes krijgen.

Bay-Lee is een Chow Chow van inmiddels 3 jaar. Chow Chows staan bekend om hun rustige karakter en waakzaamheid. Ze worden daarom vaak gebruikt als waakhonden. Ze zijn eenkennig en erg loyaal naar hun baasje en zijn zeer intelligent.

De Chow Chow  is het enige hondenras ter wereld waarvan de mond, de tong, de lippen en het tandvlees blauw zijn. Deze hond komt oorspronkelijk uit China en is een van de oudste rassen die er bestaan. 


Bay-Lee gaat graag overal mee naartoe en is dol enthousiast als zij nieuwe vriendjes ontmoet.

Levensmotto: Eat, sleep, play, repeat

Over medewerker
Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Hallo, waar kan ik je mee helpen?